Étrend az Alzheimer-kór kockázatának csökkentéséhez

Az orvostudományi kutatások nem igazolták eddig, hogy lenne olyan speciális élelmiszer vagy tápanyag, amely megelőzné az Alzheimer-kór kialakulását vagy megállítaná annak előrehaladását. Az egészséges étrend azonban igazoltan hozzájárul a jó agyműködés fenntartásához, míg a feldolgozott élelmiszerekben és zsírokban gazdag táplálkozás rontja a kognitív funkciókat.

Bővebben itt olvashat a témáról. Forrás: az általunk érdekesnek talált cikkeket a WEBbeteg oldaláról szemlézzük.

SZABADSÁG

November 15 - 18 között a gyógyszertár szabadság miatt zárva

ZÁRVA

16405

ENJOY READING...

Enter your email address and get the

FREE cheat sheet for blog writing.

Nyári szabadság aug. 21-ig

Patikánk augusztus 8-21. között nyári szabadság miatt zárva tart.

Újra nyitás augusztus 22.-én  8:00

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
Scroll to Top